Personvernerklæring og informasjonskapsler

Bean sprouts / Mushroom / Garlic

Personvernerklæring og informasjonskapsler

Go-Tan, lokalisert på Spoorstraat 57, Kesteren, Nederland, er ansvarlig for behandling av dine personopplysninger som vist i denne personvernerklæringen. Vi oppfordrer deg til å ta deg tid til å gjøre deg kjent med denne. Har du spørsmål kan du sende disse til info@go-tan.nl.

Denne personvernerklæringen gjelder også for vår markedsføringskommunikasjon, inkludert tilbud og annonser som vi (eller en leverandør som handler på våre vegne) kan vise deg på tredjeparts nettsteder, plattformer og applikasjoner. Tredjeparts nettsteder har som regel sin egen personvernerklæring, vilkår og betingelser. Vi anbefaler å alltid gjøre deg kjent med disse.

Behandling av personopplysninger
Go-Tan behandler alle personopplysninger som navn, adresse, telefonnummer eller annen personlig informasjon du gir til oss i henhold til gjeldende personopplysningslov. Dette inkluderer opplysninger som er samlet inn for eksempel gjennom vår kundeservice eller giveaways, men også data samlet inn via markedsføringskampanjer, informasjonskapsler på våre nettsteder, på tredjeparts plattformer og i våre applikasjoner.

Du er ikke forpliktet til å gi Go-Tan dine personlige opplysninger, men hvis du velger å ikke gjøre dette, kan det hende at vi ikke kan tilby deg våre produkter og tjenester, eller at kvaliteten på opplevelsen forringes.

Go-Tan kan samle inn personopplysninger fra ulike informasjonskilder:

  • Personopplysninger du gir oss direkte;
  • Personopplysninger vi samler inn automatisk;
  • Personopplysninger vi samler inn fra andre informasjonskilder.

Når du besøker nettstedene våre, kan egenskapene til forespørslene dine lagres i loggfiler på våre servere. Disse dataene lagres kun for statistisk analyse i en begrenset periode. Dataene du legger igjen i skjemaer lagres kun for det nødvendige formålet, og brukes ikke uten tillatelse for å sende deg tilbud eller andre meldinger.

Deling av personopplysninger med tredjeparter
Go-Tan selger ikke opplysningene dine til tredjeparter og bruker de kun hvis det er nødvendig for å oppfylle en avtale eller overholde en juridisk forpliktelse. Vi inngår en behandlingsavtale med selskaper som behandler dataene dine på våre vegne for å sikre det samme sikkerhetsnivået og konfidensialitet. Go-Tan er ansvarlig for denne behandlingen.

Informasjonskapsler
Go-Tan-nettstedene bruker såkalte "informasjonskapsler" (en liten fil som ved besøk eller interaksjon med en nettside lagres på din harddisk). Informasjonskapsler brukes til å forbedre opplevelsen av nettstedet og for å samle inn statistikk som vi benytter for å gjøre nettstedet bedre. Informasjonskapsler brukes ikke til å lagre navn, adresse, postnummer, by, telefonnummer eller e-postadresse. De fleste nettlesere godtar som regel automatisk informasjonskapsler, men du kan selv avvise eller godta ved å justere nettleserinnstillingene. Hvis du deaktiverer informasjonskapsler, kan det hende at enkelte funksjoner på nettstedene våre ikke er tilgjengelige.

Google Analytics
Go-Tan-nettstedene kan bruke Google Analytics til statistikkformål. Google Analytics bruker informasjonskapsler for å analysere hvordan brukerne bruker nettstedet. Data som er lagret inkluderer URL, IP, tid, brukeragent, nettlesertype, skjermstørrelse. Vi sporer ikke hvem som bruker hvilket IP -nummer, på hvilket tidspunkt, og vi sporer ikke disse dataene tilbake til deg. Google kombinerer ikke IP -adressen din med andre data som Google har tilgang på. Ved å bruke dette nettstedet godtar du behandling av informasjonen fra Google og de formålene som er beskrevet.

Informasjonskapsler og sporing
Når du besøker nettstedene våre, kan sporingsinformasjonskapsler plasseres. Sporingsinformasjonskapsler brukes for å skreddersy innholdet på nettstedet til dine interesser og preferanser, og for å vise relevante annonser på nettstedet vårt og andre nettsteder. Med disse informasjonskapslene har vi ingen tilgang til navn, adresse eller e-postadresse. Før vi plasserer disse informasjonskapslene, ber vi om tillatelse. Du kan også slette informasjonskapslene dine når som helst via nettleseren.

Lagring
Personopplysninger kan ikke lagres lenger enn nødvendig. Lagringstiden avhenger av formålet og lovbestemmelsene Go-Tan har samlet dataene for.

Se, juster eller slett opplysninger
Du har rett til å be Go-Tan om tilgang til dine personlige opplysninger og til å korrigere og / eller supplere dem. Du har også rett til, under visse omstendigheter, å overføre data, bli glemt, få begrenset behandling av dine personopplysninger og til å protestere. Du har også rett til å trekke tilbake ditt samtykke. Du har også rett til å klage til en tilsynsmyndighet om måten vi behandler dine personopplysninger.

Slike henvendelser kan du sende til info@go-tan.nl

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger
Go-Tan tar beskyttelse av dine personopplysninger alvorlig og gjennomfører egnede tiltak for å forhindre misbruk, tap, uautorisert tilgang, uønsket avsløring og uautorisert endring. Hvis du har inntrykk av at dataene dine ikke er forsvarlig sikret eller det er tegn på misbruk, kan du kontakte vår kundeservice eller via info@go-tan.nl

peanut 1